11. Redovni izvještajni Sabor
08.04.2011.

autor Hvidra RH

Temeljem Odluke Glavnog odbora Zajednice županijskih zajednica udruga HVIDR-a RH, organizira se održavanje 11.-og Redovnog izvještajnog Sabora, dana 9. travnja 2011. godine (subota), u Domu HV «Zvonimir», MORH, Stančićeva 6 u Zagrebu, sa početkom u 11.00 sati.

Na Saboru će sudjelovati 230 delegata: članovi tijela HVIDR-a RH, predsjednici tijela 20 županijskih zajednica udruga HVIDR-a i Zajednice udruga HVIDR-a grada Zagreba, te predsjednici i članovi temeljnih udruga u sustavu HVIDR-a RH.

Saboru će nazočiti i državni dužnosnici, predstavnici nadležnih državnih tijela i predsjednici udruga proisteklih iz Domovinskog rata na državnoj razini.

Nakon održanog radnog dijela Sabora, organizirano je predstavljanje dokumentarnog filma autora Zorana Ivića: «Vrime da se pomirimo sa svitom» (nastalog temeljem odobrenog natječaja Ministarstva obitelji branitelja i međugeneracijske solidarnosti za 2010. godinu – a prati rad umjetnika HRVI-a u umjetničkim radionicima HVIDR-a RH i ostalim aktivnostima, te problemima sa kojima se susreću nakon stradavanja u Domovinskom ratu i uključivanju u svakodnevni život).

Predsjednik HVIDR-a RH
Josip Đakić