Hvidra Band Aid u Spaladium Areni za pomoć poharanom Haitiju
17.01.2010.

autor Hvidra RH

HVIDRA splitsko-dalmatinske županije pokreće inicijativu za pomoć narodu Haitija, pogođenom katastrofalnim zemljotresom. Band Aid u Spaladium …

HVIDRA splitsko-dalmatinske županije pokreće inicijativu za pomoć narodu Haitija, pogođenom katastrofalnim zemljotresom. Band Aid u Spaladium Areni okuplja Kristijan Petric, šef županijske Hvidre.

Atraktivna glazbena imena i državni vrh

“Čudi me kako inicijativa nije došla ranije. Gledao sam s djecom MTV i strašno su me se dojmili prizori poharanog Haitija. Već smo ostvarili neke kontakte. Željeli bi napraviti koncert na najvišem mogućem nivou, kako bi se prikupilo što više sredstava. Upravo zato bi i voljeli da se koncert održi u Spaladium Areni. Nadamo se pomoći Grada i Županije, svih koji suosjećaju sa Haićanima, kojima je pomoć prijeko potrebna”, kaže Petric.

Nada se atraktivnim glazbenim imenima, ali i pomoći državnog vrha. “Voljeli bi u Spaladiumu vidjeti klape, Olivera, Gibonnija… Pa i predsjednik Josipović je glazbenik, bilo bi super kada bi se i on uključio u projekt.”, kaže Petric.