Ponovo drugo mjesto za HVIDR-u Novska
11.06.2009.

autor Hvidra RH

U Sisku je u nedjelju, 10. lipnja, održano 13. sportske županijske igre HVIDR-e Sisačko-moslavačke županije. HVIDR-a Novska …U Sisku je u nedjelju, 10. lipnja, održano 13. sportske županijske igre HVIDR-e Sisačko-moslavačke županije. HVIDR-a Novska sudjelovala je sa 34 natjecatelja u 9 disciplina. Rezultati po disciplinama i pojedinačni plasman članova HVIDR-a Novska za državno natjecanje ŠNIDOR:

Sveukupni plasman:

  1. Sisak
  2. Novska
  3. Hrvatska Kostajnica;
  4. Petrinja
  5. Sunja
  6. Kutina
  7. Glina
  8. Popovača

Rezultati po sportovima:

Kuglanje: HVIDR-a Novska osvojila je 1. mjesto od sedam ekipa, a najbolje plasirani su Darko Miško na prvom i Nikola Vidaković na drugom mjestu.

Šah: HVIDR-a Novska ekipni je osvojila 1. mjesto od šest ekipa, a najbolji su bili Marko Kasipović na drugom i Božo Ljubičić na četvrtom mjestu.

Stolni tenis: HVIDR- Novska ekipno je zauzela 2. mjesto od šest ekipa, a u kategoriji nižih amputacija 1. mjesto. Najuspješniji su bili na 3. mjestu Davor Hodak i na četvrtom mjestu Milan Jurić, a u kategoriji nižih amputacija na prvom mjestu Ivica Androšević.

Streljaštvo: Ekipa HVIDR-e Novska tauzela je 2. mjesto od 6. ekipa, a u kategoriji dvostruke amputacije 1. mjesto. Najuspješniji su bili Nenad Medvedović na 2. mjestu, i Marijan Škledar na 1. mjestu u kategoriji dvostruke amputacije.

Boćanje: Ekipa HVIDR-a Novska u boćanju zauzela je 2. mjesto od 4 ekipe. Nije bilo pojedinačnog natjecanja.

Viseća kuglana: Ekipa HVIDR-a Novska zauzela je 4. mjesto od 8 ekipa. Nije bilo pojedinačnog natjecanja. Ribolov: Ekipa HVIDR-a Novska zauzela je 4. mjesto od 8 ekipa. Nije bilo pojedinačnog natjecanja.

Elektronski pikado: Ekipa HVIDR-a Novska zauzela je 7. mjesto od 8 ekipa. Nije bilo pojedinačnog natjecanja.

Plivanje: U kategoriji dvostrukih amputacija u plivanju Marijan Škledar osvojio je prvo mjesto. Najbolje plasirani natjecatelji HVIDR-e Novska predstavljat će Sisačko-moslavačku županiju na državnom natjecanju Ekipu novljanske HVIDR-e predvodio je Ante Stojić, voditelj športa i rekreacije.