U Osijeku održana tribina „Aktualni braniteljski sat“
13.02.2015.

autor Hvidra RH

Predstavnici Udruge HVIDR-a Belišće dana 12. veljače 2015. (četvrtak) sudjelovali su u Osijeku na tribini pod nazivom “AKTUALNI BRANITELJSKI SAT” koji je organizirala Koordinacija udruga branitelja i stradalnika Domovinskog rata Osječko-baranjske županije.Predstavnici Udruge HVIDR-a Belišće dana 12. veljače 2015. (četvrtak) sudjelovali su u Osijeku na tribini pod nazivom “AKTUALNI BRANITELJSKI SAT” koji je organizirala Koordinacija udruga branitelja i stradalnika Domovinskog rata Osječko-baranjske županije.

Aktualni braniteljski sat organiziran je zbog iskazane potrebe velikog broja hrvatskih branitela, članova njihovih obitelji i stradalnika Domovinskog rata, za savjetovanje i stručnu pomoć.

U neposrednom kontaktu s predstavnicima Ministarstva branitelja, Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje i Hrvatskog zavoda za zapošljavanje sudionici ove tribine, hrvatski branitelji i stradalnici Domovinskog rata imali su priliku, na konkretne probleme, dobili stručno obrazloženje s uputom o daljnjem postupanju.

Cilj ove tribine bio je podići razinu informiranosti, te pružiti pravnu, savjetodavnu i stručnu pomoć hrvatskim braniteljima i stradalnicima Domovinskog rata u ostvarivanju njihovih prava.